Nega rok

Urejeni nohti in lepe dlani, le kdo si tega ne želi? 

Osnovni namen manikire je skrb za naše roke in nohte, da bi le ti ostali zdravi. Čeprav pogosto vlada napačno mišljenje, da je manikira predvsem ženska stvar, to še zdaleč ne drži. Manikira se izvaja ženskam in moškim. Razlika je le v tem, da se pri ženskah največkrat zaključi z nanosom barvnega laka.

Permanentno lakiranje oz. Gelish

Permanentni lak je poseben lak za nohte, ki se suši pod LED ali UV lučko. Barva prekrije noht in zakrije vse nepravilnosti, saj se popolnoma sprime z nohtom in ga zaščiti pred zunanjimi vplivi. Videz permanentno lakiranih nohtov je povsem naraven. Pri tem postopku nohtov ne podaljšujemo, temveč lakiramo naravne nohte, ki so obstojni do 4 tedne. Največja prednost tega postopka je ta, da je lak takoj suh in ni potrebno čakanje.

Gel nohti

Gel nohte izdelamo s posebnim gelom, ki se suši pod LED/UV luško. Največja razlika je, da lahko naravne nohte z gelom tudi podaljšamo, zato je to primerna rešitev tudi za tiste, ki bi želele spremeniti obliko svojih nohtov ali pa se želijo odvaditi grizenja. So malenkost debelejši, kot nohti urejeni s permanentnim lakom, saj morajo podpirati podaljšani del nohta. Kljub temu so prilagojeni anatomiji naravnega nohta.

Kontakt

Družbena omrežja